16 de març 2011

perquè m'he d'inscriure?


La inscripció no és tan sols tenir present la gent que hi participa, ni l'assegurar-se l'entrepà del sopar, ni el fet anecdòtic de saber la quantitat de gent que hi anem, és el coneixens. És el moment de resoldre tots aquells dubtes que, si no has vingut mai, poden sorgir, és el saber amb quins companys caminaràs, qui et pot donar un cop de mà si necessites ajut. Els que ja són veterans aprofiten per petar la xerrada, la majoria som veïns i per desgràcia, gairebé mai ens trobem pel carrer la resta de l'any. A nosaltres ens agrada saber qui ens acompanyarà, canviar impressions i com no, saber de primera má les vostres opinions i quines són les coses que es poden millorar per a la propera edició.

Es clar, si no ets de Gavà sempre ens pots fer arribar un correu a la nostra adreça i t'informarem d'allò que faci falta. Anota l'adreça:
apeuamontserrat@hotmail.com

No us ho penseu més, si en teniu ganes, si se us ha passat pel cap venir i... encara no ho heu decidit, us esperem al centre Sant Jordi del 29 de març al 6 d'abril, de 5 a 8 de la tarda. No ho deixeu per última hora que el preu puja.

Us recordem els preus:
Inscripció 12€
Autocar 13€

Després del 6 d'abril:
Inscripció 15€
Autocar 18€

Fins aviar caminaires!!!!

4 comentaris:

  1. Perqué si ets català, fer la pujada a peu a montserrat desde la teva població fins al monestir de montserrat és la millor cosa que pots fer a la vida. I si no la pots fer sencera perqué és massa llarga, fes la meitat o el que puguis.

    A vegades he pensat com deuria ser Montserrat fa 2 o 3 mil.lenis, imagineu-vos tots els voltants intactes, amb bosc, amb algun prat... deuria ser increible.

    Gaudiu de la caminada companys i companyes!

    ResponElimina
  2. Moltes gracies amic,

    La montanya havia de ser expectacular en aquells temps, però ens ha tocat viure-la en aquest moment així que ens haurem de conformar en la marevella que tenim davant nostre i gaudir-la tant com poguem.

    Salut company!!!

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó, Montserrat és una meravella. Jo cada vegada que la veig per molt lluny que sigui m'entra un pessigojeig per tot el cos :) Deia lo d'abans perqué l'altre dia vaig estar a Llanera, a prop de Solsona, un bosc molt gran i em vaig adonar que la importància d'un lloc també depen dels seus voltants :)

    Descanseu força per la caminada ;)

    ResponElimina
  4. Hola Moogwai,

    :) sense el pla no hi ha cim.

    Moltes gracies pels teus desitjos

    ResponElimina

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...