18 d’abr. 2012

l'ermilla reflectant

L’armilla reflectant és obligatòria dur-la posada, si si, ja sé que sona estrany però és obligatòria per dues raons: els mossos i la nostra seguretat.

D’aaaacoooord, ja sé que la majoria de tram per al que passem no és carretera, però si hi ha punts per als que ens han de veure bé i no posis cara de jo sempre la porto a la motxilla que això no val, que no és la primera vegada que veiem un vehicle circular pel passeig de la ribera del riu i no sé qui s’espanta més si ell o nosaltres. A més, feu patxoca, se us veu en grupets o en solitari ja des de lluny i així entre tots ens identifiquem millor i més ràpid.

Abans anar de poble en poble per carretera era molt més senzill. Tot i que per anar a Montserrat des de Gavà s’utilitzava la NII (l’antiga, no la d’ara). Anàvem tots en fila índia, bé, en fila en fila tampoc, però si assemblava molt ja que els vorals sempre han estat molt estrets i mal asfaltats. A mida que anava arribant la nit la circulació s’anava esvaint i de tant en tant passava algun cotxe fent sonar el clàxon i saludant a tothom. Ah!!! La pregunta segueix sent la mateixa: “On aneu?” De mica en mica la modernització ens va sorprendre amb les autovies, autopistes, trens ràpids, túnels i l’entrada de mossos. Tot plegat va obligar a canviar, i així de mica en mica s’ha anat fent un nou camí, més modern i força més agradable que per molt que trobi a faltar aquelles carreteretes el que fem avui en dia és molt millor encara que sigui amb l’armilla reflectant.


Salutacions reflectants....

2 comentaris:

  1. Que "mona" l'armilla reflectant !!!!
    Li escau molt bé al gosset !
    Jo no tinc gosset...sniff, sniffff... i no podré lluïr l'armilleta i presumir d'amic de 4 potes amb estil...quina ràbia ostres !
    Per cert, no sabia que fos obligatòria!

    ResponElimina
  2. Sempre pots presumir del gos del veí sempre que sigui guapo clar (ups! el veí no el gos jeje!!)

    Pos si, l'armilla és obligatòria, però per tu no eh? que pels bocatas no fa falta :)

    ResponElimina

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...