29 de març 2009

el teu espai

Si no trobes cap entrada pel teu comentari aqui et deixem una perquè ens diguis tot allò que volguis.

Ànim, ens importen les teves opinions...

11 comentaris:

  1. Hola Caminants, jo tambe m'agraden les caminades, he fet el cami de santiago desde burgos, i he fet diversos senders amb un maxim de 33 km, la veritat, fa temps que vull fer la caminada a montserrat, i aquest any que es la 45ena edicio, crec que la fare, no em faré enrrere, crec que aquest any ja toca, Salutacions "_Juanjo_"

    ResponElimina
  2. Hola Juanjo,

    Benvingut al blog i a la caminada, estem contents que aquest any toqui, ja veurás, enganxa.

    A reveura

    ResponElimina
  3. Hola caminants de tot arreu !!!

    La colla té raó, això enganxa, jo demà faig quaranta anys i des de que en tenia 15 que faig aquesta caminada, ja són uns quants anys oi !!!

    Uns anys s'arriba millor que altres, uns anys passes més fred que calor i uns altres és a l'inrevés, cada any és diferent, excepte en una cosa, en la il·lusió per fer-la.

    Si sou dels que encara esteu dubtant, no ho feu, apunteu-vos. Això sí, que sapigueu que si us animeu ja no tornareu a passar mai més un abril sense pujar a Montserrat, perquè com diuen, això enganxa !!!

    Ens veiem a la sortida i salut !!!

    ResponElimina
  4. Hola com esteu!!! jo hi vaig pujar el primer cop per alló de provar i tant que engaxa encara que serà el tercer any que ho faig no m'ho penso perdre fins el dissabte. Salut!!!Sònia

    ResponElimina
  5. Ja ho veus Juanjo, si creus que només vindries per la 45a edició ho tens mooolt greu, ja et veig cel·lebrant els 50 amb tots nosaltres. jeje

    Felicitats Gemma!!!! que callat t'ho tenies eh?!?!

    Diuen que no hi ha dos sin tres i si no que li preguntin a la Sònia.

    Ens veiem dissabte!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Benvolguts caminants,

    Potser un munt de gent cregui que fer una caminada és només quelcom esportiu. Van errats atés que una caminada ens fa descobrir paratges desconeguts, retrobar-nos amb la natura, fugir del nostre entorn deshumanitzat; captivats pels sons nocturns, voltats de l'obert cel fosc.

    El darrer mes d'Octubre vaig fer un any més el camí Barcelona-Montserrat amb el meu ex col.legi salesians Sant Joan Bosco. El cos s'omple de sensacions enmig del silenci de la nit. Només fent una caminada com aquesta podreu arribar a saber que feu en aquest món. Cerquem la diversió i la felicitat en molts racons, quan fent un camí amb la nostra gent és el millor que hi ha.

    Deixeu-vos endur per la vostra intuició i feu caminades, descobriu món, sentiu, escolteu, ensumeu, parleu, diviseu els espadats que tanquen l'horitzó.

    Feliç caminada companys i companyes!

    ResponElimina
  7. Benvingut company!

    Sabies paraules les teves. Sovint creiem que el camí tan sols es fa amb els peus i deixem els altres sentits que quedin junt els problemes de cada dia. Seguirem els teus consells amic.

    Gracies per participar, a reveure!!!

    ResponElimina
  8. Hola Mariví i a tots els voluntaris¡
    Per anticipat us vull agrair-vos tot el vostre esforç i il.lusió que poseu per fer possible aquesta caminada.
    Espero aquest any tornar-la a fer ¡porque los años no pasan el valde¡ Si deu vol i les meves cames em dexien serà el 17è.
    Una abraçada¡
    Toñi López

    ResponElimina
  9. Hola, yo me he apuntado por primera vez a hacer este paseito, confio acabar , nunca he caminado una distancia tan larga, y mi duda es si salgo desde martorell o Gava, espero pasarlo bien y repetir, ya os dire como sera ...dentro de 15 minutos es el gran dia... ¡¡¡ hasta liego !!!

    Paco

    ResponElimina
  10. Toñi,

    Ens fa molta il·lusió tornar a veuret pel camí, sembla mentida eh?!?! 17 anyets ya i tan joveneta com sempre!!

    Ah!!! Gràcies a tu i a tots vosaltres que sense el vostre esforç no aniriem enlloc ;)

    Petonets

    ResponElimina
  11. Paco,

    Bienvenido y tranquilo que tenemos toda la noche.

    Espero que salgas de Gavà, que no sea la última vez y que te lo pases tan bien como nosotros.

    Ains!!! nos vemos en unas 6 horitas!!!!

    ResponElimina

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...