3 de juny 2009

caminata contra el hambre




La Caminata contra el hambre es celebrarà per tercer any consecutiu, aquest diumenge 7 de juny simultàniament amb diversos països de tot el món. És una campanya promoguda per UNILEVER i el Programa Mundial dels Aliments (PMA). La raó d’aquesta caminata és la de recaptar fons pels més necessitats, així que, per cada euro obtingut es farà un donatiu de cinc menjars al PMA .

Nosaltres hem fet costat a la caminata des del primer any, és una oportunitat que tenim per fer alguna cosa més per combatre la fam que es pateix al món i estem orgullosos de lluitar en aquesta empresa amb UNILEVER, que és a més, un dels col·laboradors més implicats a la nostra caminada a Montserrat.

Tu també pots venir i ajudar!!!

- Que es fa?

Aquest serà el segon any que s’organitza des de Viladecans, el primer va estar a Castelldefels, i es fa conjuntament amb l’escola Modolell i l’Ajuntament. El recorregut és de tant sols cinc kilòmetres pels carrers de la nostra ciutat veïna, la sortida és a les 10 hores del matí, i tant la sortida com l’arribada es faran des de la mateixa escola.

- Que val?

La caminata no té preu fixat simplement el poses tu, hi hauran guardioles per a que puguem fer la donació que creiem oportuna, per cada euro donat són cinc menjars i enguany UNILEVER duplicarà la quantitat de diners que es recaptin durant aquest dia.

- Com va?

No hi hauran inscripcions, tan sols has d’anar al punt que s’indiqui on et faran entrega d’un mocador i una enganxina que podràs bescanviar per un regal un cop acabada la caminata.

- On?

T’esperem a l’escola Modolell, al carrer dels Germans Gabrielistas, 22, de Viladecans abans de les 10 del matí.

M’agradaria acabar amb les paraules que la nostra amiga Anna, directora de Comunicació d’UNILEVER ESPAÑA, va fer a la premsa fa pocs dies:

“La Caminata és sobre tot una oportunitat per què tant els nostres empleats com els nostres consumidors i la ciutadania en general participin activament amb la col·laboració que la companyia manté amb el Programa Mundial d’Aliments”

1 comentari:

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...