25 de març 2011

21RG

21 Recorreguts de Gavà


"EL REPTE - 21RG" s'inspira en la publicació del llibre d’en Miquel Sans “21 Recorreguts per fer a peu, corrent i en BTT

Les entitats locals Unió Muntanyenca Eramprunyà, Associació Esportiva Expi, Centre d’Estudis de Gavà, Amics del Museu de Gavà i la Colla de Caminants Francesc Lasarte us conviden a participar a "EL REPTE - 21RG", una forma de promoure el coneixement de l’entorn de la ciutat realitzant els recorreguts més representatius i característics de Gavà. El "21RG" no és una competició.

L’objectiu que es pretén dels participants amb els "21RG" és conèixer els diferents racons i contrades del nostre terme mitjançant l’excursionisme. És un repte on tothom hi té cabuda, tant la gent de Gavà com la gent de fora.

L’objectiu que es pretén de les entitats implicades amb els "21RG" és treballar mà a mà en un projecte comú, crear xarxa i relacions que poden obrir les portes a futures iniciatives, actuacions, activitats o col·laboracions. És un repte on totes les entitats aprendrem una mica del que és treballar en equip, fins ara desconnectats entre sí. Unir els nostres lligams per objectius comuns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

JA HI SOM DE NOU

 Per fi i després de dos anys en sec ha arribat el dia!!! Avui marxem a Montserrat a peu i des de Gavà!!! 50Km metro més metro meys ens espe...