5 d’oct. 2013




Hola de nou caminants!!!

La Colla de caminants Francesc Lasarte, us porposa aquesta tardor un recorregut proper, en concret per les zones de la Serra de Miramar i la Carrerada, en els termes municipals de Gavà, Viladecans, Torrelles de Llobregat i Sant Climent de Llobregat.

És un recorregut d'uns 16 Km per pistes amples, senders i bones vistes (si el temps ho permet) del Baix Llobregat a la seva zona marítima i part de l'interior, visitarem l'Ermmita del Roser, construida en le 1958, i recorrerem una part de l'àntic camí ral medieval que antigament unia Barcelona amb Vilafranca de Penedés.

Vivim tamps de crisi i no de despeses, per això hem triat aquest recorregut sense necessitat de transport ni logística i cap cost per a ningú. El passeig està plantejat per anar en grup i gaudir del paisatge, a mig camí pararem per esmorzar a càrrec del participant que també portarà la beguda que cregui convenient per a tota el camí a la seva motxilla, com ho feien els antics caminants medievals. Fixeu-vos en el temps per a aquest dia i porteu calçat i roba adequats.

La resta de detalls de la sortida com el lloc i l'hora, es us donaran en el moment de fer la confirmació d'assistència a la nostra adreça de correu apeuamontserrat@hotmail.com que podeu utilitzat també, per resoldre qualsevol altre dubte.

US HI ESPEREM!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...