7 d’abr. 2014

a peu per la web

De pàgines a peu per Montserrat per internet hi ha un futimé i unes quantes més, però que en parlin de nosaltres i de primera mà poques.

Estan les especialitzades en marxes, carreres, maratons, etc, Vigileu ja que hi ha unes quantes
d'aquestes que fan les publicacions per alerta d'altres pàgines similars i sovint les dades son errònies, ja que ens hem trobat que els horaris d'inscripcions no quadren com tampoc el dia de sortida, el que si és correcte sempre és l'any i això fa que la confusió sigui força més confusa.

Si busqueu en aquestes pàgines feu-ho a la de runedia aquí ens publicitem i les dades les anem actualitzant nosaltres mateixos per tal que no hi hagin errors.

I si voleu consells, experiències, opinions, qualitat, intercanvis, força, voluntat, entusiasme i tot de primera mà no us podeu perdre un parell de raconets que en aquests moments estan en actualitat per la seva proximitat temporal. En ells podreu somriure, reviure i si no ens coneixem, que us entrin ganes de venir i repetir.

Feu clic i ja veureu ja...;)

bonito todo

a peu a montserrat 2014



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...