31 de març 2015

INSCRIPCIONS GAVÀ-MONTSERRAT 2015

dies:  7 al 10 d'abril
de:    17h. a 20h. 


Casal Sant d'Entitats Sant Jordi
Rambla Vayreda, 31
08850 Gavà

apeuamontserrat@hotmail.com




Ens agraden les presencials, et volem conèixer, xerrar de les inquietuds, aconsellar en les indecisions i resoldre dubtes. Són a hores difícils que si la feina, que si els nens, que si no arribo que si les classes, que si... ho sabem i ho entenem i és per això que teniu a la vostra disposició el nostre correu electrònic i aquest blog, ah!!! També estem al Face!!!

Aquí al blog hi trobareu diferents cosetes com consells, fotografies i alguna que altre experiència, el que us recomano és que busqueu a la columna de la dreta, cap a mig blog, la etiqueta que necessiteu com per exemple consells i us mostrarà totes les entrades escrites per a tal fi.

El nostre correu és per a què ens feu arribar totes aquelles preguntes que facin falta i també ens podeu sol·licitar la inscripció si és que no podeu fer-la presencial.

Les inscripcions no són un paper per donar feina  a qui el gat pentina, no, són les vostres dades bàsiques. Les necessitem per poder saber qui sou, per adreçar-nos tots amb el nom, per poder informar-vos bé de qualsevol altre activitat que la Colla realitzi i perquè la burocràcia així ho demana.

Es per això que si veniu amb la llista dels amics, familiars, veïns o coneguts per apuntar, vingueu amb totes les dades també anotades com per exemple mom i cognom, núm. de NIF, adreça postal i de mail, telèfon mòbil, edat i molt important l'historial mèdic, treien de banda els carnots i amigdalitis el que ens importa és si es té alguna malaltia crònica, al·lèrgies i si es pren alguna medicació especial.

Les inscripcions del 7 al 10 d’abril de 2015, desprès d’aquest dia tindran un càrrec de 5€ al igual que l’autocar, sempre i quan hi quedin places lliures.

El mateix dissabte 18, dia de la sortida, no s’acceptarà cap inscripció.

Perqué?

Doncs perquè no volem abusar dels voluntaris que estan treballant colze a colze amb la organització i els necessitem frescos i amb ganes durant tota el camí. Són ells i la seva tasca la que fa que la caminada tingui una bona logística i els participants tingueu millor recolzament.

El Preu?

El preu de la inscripció són 16€
En el preu entra l’aigua, llimones i les taronges que es donen en el camí. Entra el sopar amb la beguda, postres i cafè a Martorell. També entra l’esmorzar a Collbató. Hi ha inclosa l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria. I no podem oblidar les petites despeses que genera l’activitat.  De la resta s’encarrega el personal de la organització.

Ens veiem el 7???

Bon camí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...