28 d’oct. 2015

PASSEJADA DE TARDOR 2015


Ja hi som, si si, que no us heu adonat encara??? Ja som a la tardor i encara que una mica més tard del que ho fem normalment hi ha passejada de tardor. El calendari ple a basar d’activitats ens ha obligat a ajornar-la uns quants dies així que anoteu bé la data

22 de novembre de 2015

PASSEJADA DE TARDOR

Aquest any marxarem cap al Vallès Oriental, exactament per les rodalies de Caldes de Montbui i hi anirem en autocar per anar ben descansats.





Per els tècnics:

La ruta és circular i de dificultat moderada, fort desnivell, petites grimpades o desgrimpades. El camí no està senyalitzat però tranquils que anirà obrint pas la organització i hi anirem tots ben juntets per no perdre’ns.

recorregut: 17 km
desnivell acumulat ascendent: 646 m

desnivell acumulat baixant: 635 m




Per als més curisos:

La ruta de Sant Sebastià ens porta a Sant Sebastià de Montmajor, petita i bonica església romànica i un entorn privilegiat. Fins allà ens hi durà la riera de Caldes i corriols que travessen la serra del Farell i panoràmiques magnífiques des del turó del Casuc i del de Ferles. D’altres senders i pistes ens tornaran al punt de sortida.

Podrem gaudir d’un passeig de llambordes, ja que aquí feien aquestes petites meravelles del terra de Barcelona i d’altres grans ciutats ja que van arribar fins i tot a l’Aragó, contemplarem la Bàscula del Foment, passarem pel Castellvell, sota el Morro del Porc, l’agradable Cova dels Ermitans, la urbanització d’El Farellet, gaudirem del Mirador La Pinassa, la Font dels Bons Homes i la del Rei i la pedrera.

Ah! Important! Vigileu bé pel terra que qui trobi una serp, serà convidat a un magnífic i suculent cafetó jijiji.





Per a les inscripcions:

És molt fàcil, envia un correu electrònic i et donarem el número de compte per a que puguis fer la transferència, una vegada feta ens a la fas arribar amb les teves dades i t’explicarem els detalls com hora de sortida, lloc, etc. Recorda que les places son limitades

Preu: 15 euros


Del 2 al 15 de novembre




Per a la motxilla:


Roba d’abric per a primera hora i per a la resta doncs ja sabeu que depenen del temps i de lo fredolics que sigueu. Esmorzar, dinar de carmanyola i aigua suficient per tot el camí i els àpats. Hi ha la possibilitat de dinar menú al restaurant, si hi estàs interessat ens ho fas saber a la inscripció per a que et puguem reservar taula.

US HI ESPEREM!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...