1 de maig 2019

xerrant de tot, xerrant de la caminada...

Estem dins del compte enrera, no creieu que va molt ràpid el temps? fa res que s'han tancat les inscripcions i la colla va correns a munt i a vall tancant números i obrint llistes ara de la compra, de material, de... bufff!!! Jo els he ajudat una estoneta però es que no em deixen, diuen que estic massa nerviós i acabo sent més estresant que pràctic.

De fet a mi m'agrada més estar entre vosaltres jeje!!! mola més el neguit dels darrers dies, que si que si que mola quan l'adrenalina va pujant una mica cada dia. Sobre tot els que teniu experiència i aneu recordant el camí, on us costa, on patiu, on us ho passeu be i els que venen per primera vegada estan expectants per on s'han ficat. No és una cursa, no es una marxa, avui tots hem de correr però aquest cap de setmana no i com ho farem????  Doncs gaudint, sense córrer però sense aturar-se, amb il·lusió, ganes, força i alguna que altre compeed.

I ara que estem aquí de vermutillo, m'han explicat que hi han voluntaris nous, que tenen moltes ganes i estan també molt nervis, ep!!! porteu-vos be si us plau que si ells no tornen ens quedem sense buti i es que sense la força i la feina d
els voluntaris no seria igual. Es curiós no? son dues maneres molt diferents a fer el camí i es complementen totalment!!!! l'una necessita de l'altre i a la inversa.




Vaaaig, que ara vaaaiggg!!! no, no és a vosaltres es que em criden per no sé qué d'unes caixes i es que estic tan be aquí que he oblidat que us volia dir... a veure mmmm no sé... a veure...  ai! calla! que ara a més de estressat i poc pràctic sóc un nino desmemoritzat! mira, busqueu pel blog com fer la bossa, consells de qué dur a sobre, qué fer... encara teniu temps per la lectura i preparar-vos bé que... que ja vaaaaaigggg!!! aaaara moc les caixes dels gooooots!!!

aaaaahhh siiiii el GOT! ara recordo! 😅

Resulta que en una d'aquestes reunions que fa la colla, van parlar del medi ambient i que tots nosaltres podríem fer alguna cosa per disminuir els residus així que hem començat fent un petit pas. Deixarem d'utilitzar gots d'un sol ús! en un punt del camí us donarant un got que serà per què el pugeu utilitzar per veure a tots els controls, per sopar i per esmorzar i sobre tot no el perdeu que el necessitareu durant tota la nit i el matí.

Que siiiii!!! Qué pesats! us deixo que he d'ajudar. Gracies per aquesta estoneta, ja he agafat forces i vosaltres???? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...