18 d’abr. 2013

els últims preparatius...




Ens hem inscrit, i AAAAAAH!!!! tranquilitat, el primer és deixar els nervis a part i fer un repàs de tot.

Ja hem parlat del nostres peus-i-els-seus-vestits, també hem fet la bossa tots junts i hem parlat de l'important que és dur l'ermilla-reflectant posada des de la sortida. Però... ho deixo tot a la motxilla? que agafo???

Doncs l'estrictament necessari

És a dir, les coses més personals que hi poden cabre en una butxaca o com a molt a una motxileta petita de passeig. El carnet de la colla imprescindible, l'ermilla (ups! ja la portem posada) la lot o frontal com més us agradi, una peça de roba de maniga llarga i ganes de passar-ho bé.

Estem seguint el temps i diuen que baixaran les temperatures, així que aquell polar que tenim a l'armari ens anirà molt bé i l'altre més gruixut a la bossa amb l'anorac. Sabem de la professionalitat dels homes del temps però és que estem a la primavera i ja se sap... la sangre altera, però no nomès la sang sinó els núvols també, un impermeable a la vista fins l'hora de sortir i a la bossa si es preveu que l'aigua no ens empaita.

El telèfon mòbil no és imprescindible però si sabeu que us agafarà un atac de pànic si no el dueu a sobre doncs a caminar amb vosaltres. Recordeu que teniu una targe amb els nostres telèfons per una urgencia eh!?!?!? Si sou de beura molta aigua amb una botelleta per anar-la reomplint està bé. I si sou dels que necessiteu de menjar amb un parell de barretes en teniu prou. 

Recordeu que cada pocs quilòmetres sempre trobareu un cotxe voluntari que a part d'indicar-vos el camí us oferirant aigua, taronges i llimones.

Ara només queda tancar l'ordinador, descansar molt i dormir...

Bon camí!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...