PASSEJADA DE TARDOR 26 D'OCTUBRE DE 2014


És tardor i ja tenim la passejada, enguany entre pedres calcàries, margallons i avencs, algun pi que altre, cabanes de pastor i ombres de murs caiguts al pas del temps.

PASSEJADA DE TARDOR 2014 

MASSÍS DEL GARRAF

La passejada pel Garraf és una ruta lineal pensada en recorre el Garraf blanc, pujar a la part més alta i baixar a nivell de mar en un recorregut poc conegut sobre tot a l'inici. Sortirem de Gavà en direcció al Massís del Garraf, passant per la Riera Seca, el corral d'Ambrua, el Pla de Campgras i la Pleta per finalitzar a la població del Garraf, just a l'estació de tren ja que aquest serà el nostre mitjà de tornada.

Té una totalitat de 17 Km i un desnivell de 523 m amb dificultat mitja. El camí no és gaire complicat. però hi ha un parell de trams, que encara qua curts, tenen un ascens i descens elevat i que demanen un mínim de preparació.

Encara que té dificultat mitja i tan sol són 17 Km, el fet que alguns trams siguin camp a través, pel curs de la riera i desnivells pronunciats, fan que tot plegat es relentegi més i és per això que la previsió és la d'arribar a la Pleta tot just a l'hora de dinar, per tant haurem d'anar preparats amb l'esmorzar i el dinar i l'aigua suficient per tot el dia.

Ens veiem a peu!!!

  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

47a A PEU

xerrant de tot, xerrant de la caminada...