21 d’oct. 2014

Passejada de tardor: Garraf Cosetes




Fins diumenge encara hi ha temps. però hem d'anar preparant les coses per no deixar res a l'atzar.

- Pantalons i màniga llarga, si ja ho sé fa molta calor però ho necessitarem si no volem sortir tots esgarrapats de la riera, desprès ja ens ho podem treure i a la motxilla.

- La roba segons previsió meteorològica, que si, que fa mooolta calor de moment però no anirà malament escoltar el pronòstic dels temps el dia abans per saber si agafem el paravents pel vent o el xirimiri, o en canvi amb una samarreta de tirants en tindrem més que suficient (ep! no oblideu la màniga llarga per la riera)

- Calçat adequat, que si, ja ho sé, no hi anireu amb hawaines, però recordeu que ens trobarem pedres, moltes pedres i al peu i al turmell els hi agrada anar ben subjectes.

- Esmorzar, haurem d'agafar forces i farem una paradinya, quan??? quan arribem al lloc que ens indiqui el guia, ells son així.

- Dinar, ho farem en arribar a la Pleta, oh!!! un dinar de germanor, vaaaale fred, però serà xulo.

- Aigua, si, haurem de carregar amb l'aigua per tot el dia, recomanen de 2 a 3 litres i més si aneu acompanyats de la vostra mascota. A Garraf pocs xiringuitus ens podrem trobar per això nosaltres pujarem a l'hora de dinar alguna garrafeta per una "urgència".

La tornada la fem en RENFE, a l'abaixador del Garraf hi paren trens cada mitja hora així que potser ens haurem d'esperar una estona a l'estació. Els festius no hi han maquinetes per picar el bitllet així que ens tocarà anar a buscar al revisor quan pugem al tren.

Ens veiem...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...